Childs Farm Hair Detangler Grapefruit & Tea Tree * 125 ML

Childs Farm Hair Detangler Grapefruit & Tea Tree * 125 ML

Lekë 1,560.00
Title:  
Spray me qitro dhe ekstrakte të vajit të pemës së çajit,e cila ndihmon në zbutjen dhe eleminimin e ngatrresave në flokë.

125 ml

Spray me qitro dhe ekstrakte të vajit të pemës së çajit,e cila ndihmon në zbutjen dhe eleminimin e ngatrresave në flokë.

  • Vaji i pemës së çajit është njohur prej kohësh si një antiseptik i natyrës dhe një anti-bakterial.
  • Vaji i pemës së çajit përdoret zakonisht si një agjent antiseptik aktual për shkak të vetive të tij antimikrobike dhe përdoret për të reduktuar inflamacionin në lëkurë.
  • Sëbashku me aromën e grejpfrutit lë një ndjenjë të pastër dhe të freskët në flokë.

Aplikoheni në të gjithë flokët e thatë ose të lagur, duke u fokusuar tek ngatërresat dhe majat.

Shiko edhe