Childs Farm Moisturising Hand Cream, Unfragranced, Nourishing with Coconut * 75ML

Childs Farm Moisturising Hand Cream, Unfragranced, Nourishing with Coconut * 75ML

Lekë 780.00
Title:  
Krem hidratues dhe ushqyer për duart e fëmijëve.

75 ml

Krem hidratues për duart e fëmijëve.

  • I përshtatshëm për të porsalindur.
  • I përshtatshëm për lëkura të thata, të ndjeshme dhe të prirur ndaj ekzemës.
  • Aprovuar nga pediatret dhe dermatologet.
  • Përmban përbërës natyralë dhe me origjinë natyrale, me burim të qëndrueshëm.
  • Projektuar për nevojat specifike të lëkurës së fëmijëve.
  • Përmban aromë të mrekullueshme që nuk irriton lëkurën e ndjeshme.
  • Regjistruar në Shoqërinë Vegane dhe Çertifikuar nga Cruelty Free International.


Të aplikohet lokalisht në duar sa herë të jetë nevoja.

Shiko edhe