Childs Farm Moisturising Hand Cream Fragrance-Free * 75ML

Childs Farm Moisturising Hand Cream Fragrance-Free * 75ML

Lekë 780.00
Title:  
Krem hidratues dhe ushqyes për duart pa fragranca.

75 ml

Kremi hidratues me përbërës natyral edhe për lëkurë të ndjeshme.

  • Gjalpi i kakaos me prejardhje nga Afrika Perëndimore është i pasur me: Vitaminë E, Antioksidant dhe Shea.
  • Shkrihet në temperaturën e trupit dhe lë një shtresë prej kadifeje jo të yndyrshme në lëkurë për të parandaluar humbjen e ujit.

Të aplikohet në duart disa herë në ditë.

Shiko edhe