Colben Gocce * 20 ML

Colben Gocce * 20 ML

Lekë 1,350.00
Title:  
Colben me pika është një shtesë ushqimore në formë të lëngshme me përmbajtje Probiotikësh, Kamomile, Finoku, Rosolacio, Anice, Vitaminë B1, Vitaminë B2.

20 ml

Colben me pika është një shtesë ushqimore në formë të lengshme me përmbajtje Probiotikësh, Kamomile, Finoku, Rosolacio, Anice, Vitaminë B1, Vitaminë B2, i indikuar në raste mungesash të marjes së tyre me anë të dietës.

  • Probiotikët ndihmojnë në stabilizimin e florës bakteriale të intestinit.
  • Colben Gocce, fale bimëve si Anice, Finoku dhe Kamomili, ndihmojnë në levizshmërine e zorrëve dhe eliminimin e gazrave.
  • Gjithashtu Kamomili me vetinë zbutëse dhe qetësuese ndihmon aparatin tretës të normalizohet.


Këshillohet të përdoren 20 pika(rreth 1ml) 3 herë në ditë. Mund të pihet i tillë ose të shoqërohet i holluar në uje, lëng frutash, caj ose lëngje të tjera pa gaz.

Shiko edhe