Colidep Junior Gocce * 20 ML

Colidep Junior Gocce * 20 ML

Lekë 1,300.00
Title:  
Suplement ushqimor i dobishëm në promovimin e lëvizshmërisë së rregullt gastrointestinale.

20 ml

COLIDEP JUNIOR është një shtesë ushqimore e bazuar në përbërës organik.

  • Balsami i Limonit, Kopëra dhe Kamomili janë të dobishëm për të promovuar lëvizshmërinë e rregullt gastrointestinale dhe eliminimin e gazrave.
  • Linden, Kamomili dhe Balsami i Limonit janë të dobishëm për të promovuar një gjendje relaksi.

Doza e rekomanduar është 1.5 ml produkt dy herë në ditë, të holluar në një sasi të vogël uji ose pije ose vendoseni direkt në gojën e fëmijes. 7 pika korrespondojnë me shenjën 0.5 ml në pikatoren e brendshme.

Shiko edhe