Colief Vitamin C Drops * 30 ML

Colief Vitamin C Drops * 30 ML

Lekë 1,500.00
Title:  
Suplement ushqimor në formë pikash, me bazë Vitaminë C.

30 ml

Colief Vitamin C Drops është një suplement ushqimor i pasur me Vitaminë C. 

Ju ndihmon të mbështesni mirëqenien e fëmijës suaj në vitet e hershme. Përveç mbështetjes së sistemit imunitar dhe përthithjes së hekurit, Vitamina C gjithashtu ndihmon në prodhimin e kolagjenit, i cili është i nevojshëm për formimin e enëve të gjakut, kockave, kërcit, mishrave të dhëmbëve, lëkurës dhe dhëmbëve. Të gjitha të rëndësishme për zhvillimin e fëmijëve të vegjël.

Dozimi:

  • Mosha 1-3 vjeç - deri në 9 pika në ditë
  • Mosha 4-14 vjeç - deri në 10 pika në ditë.
  • Mosha 15-18 vjeç - deri në 15 pika në ditë.
  • Mosha +18 vjeç - deri në 20 pika në ditë.
Përzieni pikat Colief® Vitamin C me çaj, lëng ose qumësht.

Shiko edhe