ContraFlu Baby C * 150 ML

ContraFlu Baby C * 150 ML

Lekë 1,490.00
Title:  
Një shtesë ushqimore me Vitaminë C dhe ektrakte bimore. 

150 ml

ContraFlu Baby C   është një shtesë ushqimore me Vitaminë C dhe ektrakte bimore. 

  • Vitamina C kontribuon në funksionimin normal të sistemit imunitar dhe në mbrojtjen e qelizave nga stresi oksidativ. 
  • Acerola, së bashku me Echinacea favorizojne mbrojtjen natyrale të oragnizmit.
  • Trëndafili i egër (Rosa Canina) është një antioksidant me veprim mbështetës dhe tonik.

Udhëzime mbi përdorimin:

  • 1 lugë kafe (2,5ml) 3 herë në ditë.

Shiko edhe