Corvite Vitamin C Gocce * 20 ML

Corvite Vitamin C Gocce * 20 ML

Lekë 780.00
Title:  
Suplement për fëmijë me bazë Vitaminën C.

20 ml

Suplement ushqimor me pika, me një formulë të pasuruar me Vitaminë C, e cila ndihmon në mirëfunksionimin e metabolizmit. 

Mënyra e përdorimit: 

  • Rekomandohet të përdoren 8 pika në ditë për fëmijët e moshës 3-11 vjeç,  
  • 12 pika në ditë për fëmijët e moshës mbi 12 vjeç dhe të rriturit.

Shiko edhe