Curaprox Kids Toothpaste 6 Years + * 60 ML

Lekë 700.00
Shija:  
Pastë dhëmbësh për fëmijë nga mosha 6 vjeçare.

60 ml

Curaprox Kids Toothpaste 6 Years + është një pastë dhëmbësh për fëmijë.

Përmban 1450 PPM Fluor që favorizon mbrojtjen e nevojshme për dhëmbët e qumështit. Këshillohet të përdoret për fëmijë mbi 6 vjec.
Kjo pastë mbron jo vetëm dhëmbët por dhe gingivat.
Nuk përmban SLS,triclosan apo mikroplastikë.

Përmbajtja:

  • Fluor – mbron dhëmbët e qumështit nga kariesi;
  • Enzima – ndihmojnë në mbrojtjen e gingivave dhe rimineralizimin e dhëmbëve;
  • Sorbitol – pengon tharjen e pastës;
  • Xilitol – forcon dhëmbët dhe i mbron nga bakteret.

Perdoreni 2-3 here ne dite.

Shiko edhe