Curaprox Toothbrush Smart

Curaprox Toothbrush Smart

Lekë 750.00
Title:  
Furcë dhëmbësh me 7600 fije Curen.

  • Kjo furçë e vogël është dizenjuar e ngjashme me furçën më të shitur CS 5460 por me një kokë të vogël kompakte që është perfekte për fëmijët dhe të rriturit me gojë më të vogël. Me 7600 fije Curaden me diametër 0.08mm për një pastrim optimal.
  • E përshtatshme për fëmijët mbi 5 vjec dhe të rriturit.


Larje të dhëmbëve 2 herë në ditë.

Shiko edhe