Davines Melu Shampo * 250 ML

Davines Melu Shampo * 250 ML

Lekë 2,200.00
Title:  

Shampo trajtuese e flokut të dëmtuar.

250 ml

Shampo elastike kundër thyerjes për flokë të gjatë ose të dëmtuar. Formula e saj, e karakterizuar nga një shkumë e butë dhe kremoze, është krijuar për të pastruar butësisht flokët, duke i bërë ato me shkëlqim dhe të mëndafshtë.

Përfitimet:

  • Veprim anti-thyerje, elastik.
  • Flokë të përforcuar, me shkëlqim dhe të butë.
  • Përbërësit aktivë natyralë.

Aplikoni një sasi të vogël në flokë të lagur, masazhoni butësisht në lëkurën e kokës, gjatësinë dhe majat e flokëve. Përsëriteni nëse është e nevojshme.

Shiko edhe