Davines Rebalancing Cleansing Treatment * 250 ML

Davines Rebalancing Cleansing Treatment * 250 ML

Lekë 2,530.00
Title:  
Trajtim i lëngshëm i lëkurës së kokës për të kontrastuar në mënyrë efektive hiperprodhimin e sebumit, për skalpin e yndyrshëm dhe flokë të rëndë.

250 ml

Davines Rebalancing Cleansing Treatment është një trajtim i lëngshëm i kokës për të kontrastuar në mënyrë efektive hiperprodhimin e sebumit, për skalpin e yndyrshëm dhe flokë të rëndë. Promovon mirëmbajtjen e një skalpi të shëndetshëm pa efektin rikuperues që shpesh lidhet me trajtimet që rregullojnë sebumin.
Përfitimet:

  • Redukton prodhimin e sebumit iper duke:
  • - 15%* pas 14 ditësh
  • - 19%* pas 28 ditësh
  • Ndihmon në mbajtjen e flokëve të pastër për më gjatë;
  • I butë dhe pa efekt rikuperimi.

Aplikimi:

  • Aplikojeni në lëkurën e thatë të kokës duke përdorur grykën për të krijuar pjesë dhe për të shpërndarë në mënyrë të barabartë produktin.
  • Lëreni për 2-3 minuta. shtoni pak ujë, emulsifikoni, masazhoni dhe shpëlajeni. 
  • Përsëriteni aplikimin në flokë të lagur nëse është e nevojshme.
  • Shpëlajeni tërësisht në rast kontakti me sytë.

Shiko edhe