Delifab MGB* 20 ML

Delifab MGB* 20 ML

Lekë 1,800.00
Title:  
Delifab MGB është një suplement ushqimor me probiotikë që përdoret për të balancuar florën bakteriale të zorrëve dhe për të siguruar një mirëfunksionim të sistemit të tretjes tek foshnjat dhe fëmijët.

20 ml

Delifab MGB është një suplement ushqimor me probiotikë që përdoret për të balancuar florën bakteriale të zorrëve dhe për të siguruar një mirëfunksionim të sistemit të tretjes tek foshnjat dhe fëmijët.

Probiotikët janë baktere të mira që janë ose të njëjta ose shumë të ngjashme me bakteret që gjenden në trupin tuaj. Përdoret për trajtimin e diarresë aktue dhe sëmundjen inflamatore të zorrëve. Parandalon gjithashtu infeksionet respiratore te fëmijët.
  •  Lactobacillus acidophilus
  •  Lactobacillus Reuteri
  •  Bifidobacterium lactis
Tundeni mirë shishen përpara përdorimit. Gjithmonë lexoni fletëudhëzuesin përpara përdorimit.

Dozimi:
  • Tek foshnjat dhe fëmijët: 15 pika në ditë para ushqimit.


Shiko edhe