Denk Man Active * 60

Lekë 6,024.00
Title:  
Suplement ushqimor që ndihmon në shëndetin e mirë tek meshkujt.

60 kapsula

Denk Man Active kombinon përbërës të rëndësishëm ushqyes për shëndetin e burrave si:

  • L-arginina, Vitamina C, Zinku dhe Vitaminat B ndikojnë pozitivisht në metabolizmin dhe performancën e energjisë. 
  • Ekstrakti i Macas mbështet performancën fizike, ruan mirëqënien e sistemit kardiovaskular, ndihmon në reduktimin e yndyrnave në gjak dhe ndihmon në mbajtjen e një peshe normale trupore.
  • Ektrakti i Gingkos ndihmon në rritjen e përqëndrimit dhe kujtesës.

Këshillohet përdorimi i 2 kapsulave në ditë, në mes të vaktit kryesor, duke e shoqëruar me shumë ujë.

Shiko edhe