Denk Prental + DHA * 60

Denk Prental + DHA * 60

Lekë 2,839.00
Title:  
Suplemet ushqimor për gratë shtatzëna.

30 tableta, 30 kapsula

Denk Prental + DHA është shoqëruesi juaj i përditshëm gjatë shtatzënies dhe ushqyerjes me gji për të furnizuar në mënyrë optimale nënën dhe fëmijën me të gjitha lëndët ushqyese të rëndësishme.
Çdo fazë e shtatzënies ka karakteristikat e veta të veçanta - nga rrahjet e para të zemrës dhe lemza e parë e foshnjës deri në lëvizjet e para të fëmijës. Ndryshojnë edhe nevojat ushqyese të nënës dhe fëmijës.

  • Një dozë më e lartë e Acidit Folik rekomandohet para dhe në fillim të shtatzënisë në mënyrë që të rritet niveli i acidit folik dhe të parandalohet një defekt i tubit nervor tek foshnja. Marrja e acidit folik mund të reduktohet nga tremujori i dytë e tutje. Zhvillimi i trurit dhe syve tani është në lëvizje të plotë. 
  • Acidi yndyror Omega-3 DHA ka një efekt pozitiv në zhvillim si një bllok ndërtimi për trurin dhe sytë dhe duhet të furnizohet në sasi të mjaftueshme. 
  • Gjithashu gjenden mikronutrientë të tjerë si Vitamina C, E, B Kompleks, Jod të vlefshëm që janë thelbësorë për zhvillimin e fëmijës suaj dhe janë përshtatur posaçërisht për nevojat e nënave në pritje dhe gjidhënëse.

Konsumoni 1 tablet dhe 1 kapsulë në ditë gjatë vaktit kryesor duke e shoqëruar me shumë lëngje.

Shiko edhe