Dermedic Baby Linum Emolient Ultra Rich Butter * 225 G

Lekë 2,000.00
Title:  
Gjalp ushyqes intensiv për lëkurën delikate të bebeve.

225 g

Dermedic Baby Linum Emolient Ultra Rich Butter rekomandohet për hidratim shumë intensiv tek bebet dhe rimbushje lipidike të lëkurës kronike të thatë, shumë të thatë dhe atopike, si dhe në rast të ekzemës, psoriazës dhe kruajtjes.

Me përbërës siCicalinumTM, Gjalp, Gjalp Kakao, Super Hartolan, Vitaminë E, Glicerinë, ai :

  • Zbut dhe minimizon 6 shenja të lëkurës kronike të thatë, përfshirë kruajtjen.
  • Rivendos proporcionet e sakta të lipideve ndërqelizore dhe strukturën e saktë të shtresës lipidike të epidermës.
  • Rivendos shtresat mbrojtëse barrierë që mbrojnë kundër çdo acarimi nga faktorët e jashtëm dhe depërtimit të alergeneve, baktereve dhe kërpudhave.
  • Redukton acarimin e lëkurës dhe riparon dëmtimet mikro në lëkurë.
  • Minimizon simptomat e lëkurës së thatë dhe dermatitit atopik, si dhe rrezikun e përsëritjes së tyre.
  • Mbrojtur klinikisht.

Aplikoni një shtresë të hollë të preparatit në mënyrë të barabartë në lëkurë dhe lëreni derisa të absorbohet. 

Gjithashtu i përshtatshëm për hidratimin dhe ushqimin e pëllëmbëve, këmbëve, si dhe bërryla, kyçin e këmbës dhe gjunjët.

Shiko edhe