Dermedic Linum Emolient Plus Ezcema Bath Oil * 400 ML

Dermedic Linum Emolient Plus Ezcema Bath Oil * 400 ML

Lekë 2,500.00
Title:  
Vaj dushi, për lëkurë të thatë me tendencë atopike.

400 ml

Dermedic Linum Emolient Plus Ezcema Bath Oil rekomandohet për vetitë e tij hidratuese dhe zbutëse. Një kombinim perfekt i përbvrvsve aktivë pastron shumë mirë lëkurën tuaj, duke mbrojtur shtresën hidro-lipidike të saj.

  • Vaji i Farave të Linit, i pasur me acide yndyrore të pangopura si Omega 3, 6, 9 zbut simptomat e ekzemës si tërheqje, thatësi, acarim, kruajtje si edhe dëmtimet e vogla të epidermës. Ai nxit rigjenerimin dhe ruajtjen e mikrobiomës së lëkurës.
  • Vaji Mineral zbut lëkurën, duke nxitur përthithjen e përbërsve aktivë. Në kombinim me ujin ai krijon një emulsion, i cili largon papastërtitë dhe forocon barrierën e jashtme të lëkurës, pa lënë një ndjesi të yndyrshme.

Mund të përdoret tek fëmijët që nga mosha 3 vjecare.

Pa ngjyres. Pa parfum. Pa sapun.

Rekomandohet të përdoret në përditshmëri për lëkurë të thatë, shumë të thatë, alergjike dhe sidomos për lëkurë tendencioze për zhivilim të ekzemës.

Tundeni produktin para përdorimit. 

Në varësi të gjendjes së lëkurës aplikoni një sasi vaji, për të krijuar emulsion shkumëzues, sipas udhëzimeve në tabelën në paketimin e produktit.

Vetëm për përdorim të jashtëm.

Shiko edhe