Doppel Herz Vitamine C + Zink * 20

Doppel Herz Vitamine C + Zink * 20

Lekë 1,150.00
Title:  
Suplement ushqimor me Vitaminë C dhe Zink për rritjen e imunitetit.

20 bustina

Doppelherz Vitaminë C 500 + Zink Direct Depot ju ofron jo vetëm lëndë të rëndësishme që ndihmojnë në forcimin e sistemit imunitar, por gjithashtu dhe një shije të këndshme frutash.

-Vitamina C dhe Zinku ndihmojnë në mirëfunskionimin e sistemit imunitar si dhe mbrojnë qelizat nga stresi oksidativ.


Doza e rekomanduar është 2 bustina në ditë, të cilat treten direkt në gojë.

Shiko edhe