Doppel Herz Haar Intensiv + Biotin * 30

Doppel Herz Haar Intensiv + Biotin * 30

Lekë 1,170.00
Title:  
Vitamina për flokë të shëndetshëm.

30 kapsula

Në mënyrë që rrënja e flokëve të kryejë funksionet normale të riprodhimit të qelizave ajo ka nevojë për shumë nutrientë të cilët gjenden në DoppelHerz Hair Activ.

  • Biotina dhe zinku ndihmojnë në mirëmbajtjen e flokëve të shëndetshëm.
  • Bakri mbështet pigmentimin normal të flokëve (ngjyrën).
  • Acidi folik në kombinim me vitaminën B12 mbështet ndarjen qelizore.
  • Vitamina B1, vitamina B2 dhe acidi pantotenik kontribuojnë në metabolizimin normal energjitik.
  • Vitamina B6 është e domosdoshme për sintezën e aminoacidit cisteinë. Elementi gjurmë molybdenum kontribuon në metabolizimin e aminoacideve që përmbajnë squfur. L-Cisteina është një aminoacid që përmban squfur dhe që gjendet kryesisht në proteinat fibroze (keratinë) në flokë dhe thonj. Keratina i jep flokëve dhe thonjve fortësi.
  • L-metionina është gjithashtu një aminoacid që përmban squfur. Meqë trupi i njeriut nuk është i aftë ta prodhoj vetë këtë aminoacid ai duhet të merret me anë të ushqimit apo shtesave ushqimore.
    Metionina përdoret në formimin e cisteinës.
  • Bishtkali (Equisetum arvense) është një nga bimët më të vjetra në botë. Që në lashtësi Arabët dhe Grekët i kanë vlerësuar efektet e kësaj bime në trupin e njeriut. Në Azi Bishtkali kultivohet si perime. Karakteristikë e bishtkalit janë kristalet e vogla të silicës, të cilë përforcojnë muret qelizore.

Doza e rekomanduar është 1 kapsulë në ditë.

Shiko edhe