Revitalix Shampoo New Formula 200 ML

Revitalix Shampoo New Formula 200 ML

Lekë 2,765.00 Lekë 3,950.00
Title:  
Shampo rigjeneruese, ushyese dhe përforcuese e rrënjëve të flokëve.

200 ml

Revitalix është një shampo dermatologjike me efekt rigjenerues, ushqyes, hidratues & forcues e rrënjëve të flokëve.⁠⠀

-Formulë inovative dhe e pasur me disa përbërës aktivë si aminoacide, vitamina (H, A, B1, B6) dhe ekstrakte bimore që ndihmojnë në ringjalljen e rrënjës, forcimin dhe ushqimin e flokëve.⁠⠀

-Rekomandohet për përdorim ditor dhe pas trajtimit të mezoterapive apo ⁠mjelljes së flokëve tek meshkujt & femrat.⁠⠀
⁠⠀


Përdorimi i rekomanduar nga dermatologët:

-2-3 herë në javë tek flokët normalë dhe të yndyrshëm.⁠⠀

-1 herë në javë tek flokët e thatë.Shiko edhe