Dovitavi Gocce Lutein Vitamin D3 * 30 ML

Dovitavi Gocce Lutein Vitamin D3 * 30 ML

Lekë 1,720.00
Title:  
Suplement ushqimor i përbërë nga DHA, Lutein dhe Vitaminë D3, i dobishëm për mirëmbajtjen e funksionit normal të sistemit imunitar.

30 ml

  • Suplement ushqimor i bazuar në DHA, Lutein, Vitaminë D3.
  • I dobishëm për mirëmbajtjen e funksionit normal të trurit dhe kontribuon në përthithjen e kalciumit dhe fosforit.
  • Ndihmon në mirëmbajtjen e funksionit normal të muskujve dhe sistemit imunitar.

DHA

  • Acidet yndyrore shumë të pangopura me zinxhir të gjatë të serisë omega-3 të dobishme për zhvillimin normal të trurit dhe sistemit vizual të fëmijës.

 Lutein

  • Eshtë një substancë me origjinë natyrore e njohur për vetitë e saj antioksiduese dhe mbrojtëse në shikim.

Vitamina D3

  • Vitamina thelbësore për mineralizimin e duhur të kockave dhe dhëmbëve. Eshtë thelbësore për rritjen dhe rimodelimin e kockave. Ndërhyn në rregullimin e metabolizmit të kalciumit dhe fosforit, rregullon thithjen e tyre të zorrëve.


Doza e rekomanduar: 10 pika në ditë pas ushqimit.

Shiko edhe