Drasanvi Vitamolas Kids * 60

Drasanvi Vitamolas Kids * 60

Lekë 1,600.00
Title:  
Haribo të shijshme me plot vitamina e minerale për fëmijët tuaj.

60 haribo

Haribot Drasanvi janë bërë nga pektina e frutave pa xhelatinë, sheqerna dhe alergjenë. 
  • Drasanvi gummies kombinojnë veprimin e vitaminave, mineraleve dhe vajit të algave me kontributin në DHA. Projektuar për fëmijët që kanë nevojë për furnizim me vitamina dhe minerale. 
  • Për shkak të përmbajtjes së tij në vitaminë C dhe vitaminë B12, ajo kontribuon në metabolizmin normal të energjisë. 
  • Për shkak të përmbajtjes së tij në vitaminë E dhe vitaminë D3, ajo kontribuon në mbrojtjen e qelizave kundër dëmtimit oksidativ. 
  • Për shkak të përmbajtjes së vitaminës B3, B5 dhe B6, ajo ndihmon në reduktimin e lodhjes dhe lodhjes.

Merrni 2 haribo në ditë, 1 në mëngjes dhe 1 në mesditë.

Shiko edhe