Drasanvi Vitamin D3 400 UI

Drasanvi Vitamin D3 400 UI

Lekë 1,250.00
Formati:  
Suplement ushqimor që përmban Vitaminë D për fëmijët.

15 ml, 30 ml

Drasanvi Vitamin D3 është një suplement ushqimor që përmban Vitaminë D për fëmijët. 

Vitamina D është një vitaminë thelbësore që është e nevojshme për rritjen normale dhe zhvillimin e kockave tek të sapolindurit dhe fëmijët. 

Ajo gjithashtu kontribuon në funksionin e tyre normal të sistemit imunitar.  

  • Rekomandohet të konsumohen 0.4ml (10 pika) në ditë së bashku me vaktet.  
  • Mund të merret direkt ose i holluar në ujë apo lëngje të ndryshme.  

Shiko edhe