Elgydium Junior Toothpaste Gel 7-12 Years * 50 ML

Elgydium Junior Toothpaste Gel 7-12 Years * 50 ML

Lekë 600.00
Title:  
Pastë dhëmbësh për fëmijë nga mosha 7-12 vjeçare.

50 ml

Elgydium Junior Toothpaste Gel 7-12 Years është një pastë dhëmbësh e krijuar për fëmijët e moshës 7 deri në 12 vjeç. 

Është me shije çamçakëz me një përmbajtje Fluori 1000 ppm, i përshtatshëm për fëmijët e kësaj moshe, për të mbrojtur dhëmbët e përhershëm nga sulmet acidike që shkaktojnë prishjen e dhëmbëve.

Përbërja:

  • Fluorinol® (hidrofluoride nicometanol, jone fluoride 500 ppm, i patentuar nga Pierre Fabre Laboratories),- Lidhet fort me smaltin për të ndihmuar në rimineralizimin, forcimin dhe mbrojtjen e dhëmbëve.
  • Siliglycol (PEG-12 dimethicone)- Agjent formues filmi që nxit absorbimin e fluorit nga smalti, edhe pas shpëlarjes.

Për larje pas çdo vakti, me një furçë dhëmbësh të butë.

Në rastin e e marrjeve të suplementeve të fluorit nga burime të tjera (ujë, kripë, etj.), konsultohuni me dentistin ose mjekun.

Shiko edhe