Epacol Omega-3 1000 * 48

Epacol Omega-3 1000 * 48

Lekë 1,650.00
Title:  
Suplement ushqimor me Omega 3 që ndihmon në mbajtjen në vlera normale të kolesterolit.

48 kapsula

Ky suplement ushqimor është burim i Omega-3. 
  • Acidet yndyrore të pangopura kontribuojnë për të mbajtur normale nivelin e kolesterolit. 
  • EPA (acidi aikosapentaenoik) dhe DHA (acidi dokosaheksaenoik) mbështesin funksionin normal të zemrës.

Doza e rekomanduar është 1 deri në 3 kapsula në ditë.

Shiko edhe