ESI DonnaLife Benessere Menopausa * 30

ESI DonnaLife Benessere Menopausa * 30

Lekë 1,400.00
Title:  

Suplement ushqimor me bazë izoflavonet e sojës dhe tërfilit, formuluar për të lehtësuar disa simptoma të menopauzës.

30 tableta

ESI DonnaLife Benessere Menopausa është një suplement ushqimor me bazë dhe izoflavone nga soja dhe tërfili, me ekstrakt kohe, me magnez dhe vitaminë B6. Formulë për lehtësimin e disa simptomave të menopauzës si ndezjet e nxehta, djersitjen dhe nervozizmin. 

Formula speciale dhe studimet me ESI, për 4 kapsula me çlirim të ngadaltë, lejon një çlirim gradual dhe konstant, duke garantuar organizimin e kohës së nevojshme për asimilimin e përbërësve aktivë dhe për këtë arsye ofron veprim afatgjatë.

1 kapsulë në ditë, me shumë ujë.

Shiko edhe