ESI Prosterbe * 30

ESI Prosterbe * 30

Lekë 2,270.00
Title:  
Suplement ushqimor për përmirësimin e shëndetit të prostatës, duke ndihmuar në fuksionimin e rrugëve urinare.

30 kapsula të buta

ESI Prosterbe është një suplement ushqimor me bazë bimore, i cili përmirëson shëndetin e prostatës, duke ndihmuar në mirëfunksionimin e rrugëve urinare.

Përbërësit kryesorë të tij janë:

  • Ekstrakt i bimës Saw Palmetto dhe Ekstrakt i Bimës Epilobio, të cilat ndihmojnë në mirëfunksionin e gjëndrës së prostatës. Gjithashtu ndihmojnë në drenimin e ujërave të tepërt nga organizmi.
  • Ekstrakti i Boronicës, mbron traktin urinar nga aderimi i baktereve dhe për pasojë parandalon infeksionet urinare.

Këshillohet përdorimi i 1 kapsule në ditë, duke e shoqëruar me shumë ujë.

Rekomandohet përdorimi i pandërprerë për të paktën 30 ditë, për të arritur rezultate të kënaqshme.

Shiko edhe