ESI Tusserbe Junior * 180 ML

ESI Tusserbe Junior * 180 ML

Lekë 950.00
Title:  
Suplement ushqimor bimor, i cili qetëson kollen tek fëmijët.

180 ml

ESI Tusserbe Junior është një suplement ushqimor i bazuar në Grindelia, Mugo Pine, Plantain dhe Island Moss, me Propolis dhe Mjaltë Manuka.

  • Ekstraktet e Grindelia, Mugo Pine, Plantain dhe Island Moss kanë një efekt zbutës dhe qetësues në mukozën orofaringeale dhe në tonin e zërit.
  • Grindelia dhe Plantain janë gjithashtu të dobishme për funksionin e rrugëve të sipërme të frymëmarrjes.
  • Grindelia dhe Pisha gjithashtu kanë një efekt balsamik.
  • Myshku gjithashtu promovon rrjedhshmërinë e sekrecioneve bronkiale.
  • Mjalti Manuka, me origjinë nga Zelanda e Re, është i njohur për efektet qetësuese.

Dozimi:

  • Fëmijët 3-8 vjeç: 5-10 ml në ditë, i pastër ose i holluar në pak ujë.
  • Fëmijët mbi 8 vjeç: 10-15 ml në ditë, i pastër ose i holluar në pak ujë.

Shiko edhe