Eviol vitamin e 100mg caps kt*20

Eviol Vitamin E * 20

Lekë 429.00
Title:  
Suplement me përmbajtje Vitamine E.

100 mg

Eviol E është një suplement që përmban Vitaminën E.
Efektet pozitive të Vitaminës E në organizëm janë të shumta:
1. Neuropati
2. Sëmundje kardiovaskulare dhe vaskulare.
3. Hiperkolesterolemi
4. Ngadalësimin e plakjes si pasojë e oksidimit
5. Probleme të lëkurës si akne dhe skleroterapia.
6. Distrofi muskulore.
7. Probleme me fertilitetin.
8. Komplikacione me shtatëzaninë.
9. Çrregullime menstruale.
Doza e rekomanduar është 3 - 4 kapsula në ditë gjatë ushqimit.
Gëlltisni kapsulat e plota dhe mos i përtypni.

Shiko edhe