Fertil Pro Woman *90

Fertil Pro Woman *90

Lekë 9,000.00
Title:  
Suplement ushqimor për femra që kanë probleme me fertilitetin, çrregullime hormonale ose endometriozën.

90 kapsula

Suplement ushqimor për femra që kanë probleme me fertilitetin, çrregullimet hormonale ose endometriozën.

Përbëresit aktive:

  • Kanella, ka veti të induktojë aktivitetin e progesteronit, të pakesojë prodhimin e testosteronit dhe të rregullojë ciklin menstrual.
  • Koenzimën Q10, e cila në sajë të veprimit antioksidues përmirëson cilësin e vezëve dhe fekondimin.
  • Ekstraktet nga rrënja e bimës Maca, kanë veti rregulluese të niveleve hormonale.
  • L-argininë, e cila ka veti të përmirësojë qarkullimin e gjakut në uterus, duke krijuar kështu kushte të përshtatshme për zhvillimin e vezëve.
Formulim 100% natyral që rregullon ciklin menstrual, ovulimin dhe ndikon pozitivisht në sistemin riprodhues femëror.

Doza e rekomanduar është 3 kapsula në ditë, pas ushqimit.

Shiko edhe