Fortex Vitamin C * 12

Fortex Vitamin C * 12

Lekë 920.00
Title:  
Suplement ushqimor, me bazë vitaminë C, për forcimin e imunitetit.

12 bustina

Fortex Vitamin C është një suplement ushqimor, me 3 përbërës kryesorë për funksionimin normal të sistemit imunitar.

Vitamina C, Zinku, Seleniumi dhe Vitamina D kanë disa efekte pozitive në organizëm.

  • Mbrojnë qelizat nga stresi oksidativ.
  • Rrisin energjinë gjatë aktiviteteve fizike sportive si edhe gjatë lodhjes mendore.
  • Normalizojnë aftësitë konjitive.
  • Rrisin përthithjen e hekurit.
  • Stimulojnë formimin e kolagjenit, që ndihmon në shëndetin e enëve të gjkaut, kockave, dhëmbëve dhe lëkurës.


  • Këshillohet përdorimi i 1 bustine në ditë.
  • Përmbajtja e lëngshme në brendësi të bustinës, është për administrim vetëm direkt në gojë ose e përzier me lëng tjetër.
  • Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar.


Shiko edhe