Fortex Vitamin C 500 * 30

Fortex Vitamin C 500 * 30

Lekë 970.00
Title:  
Suplement ushqimor, me bazë Vitaminë C, i cili ndihmon në forcimin e sistemit imunitar.

30 bustina

Fortex Vitamin C është një suplement ushqimor, me 3 përbërës kryesorë për funksionimin normal të sistemit imunitar.

Vitamina C, Zinku dhe Vitamina D kanë disa efekte pozitive në organizëm.

  • Mbrojnë qelizat nga stresi oksidativ.
  • Rrisin energjinë gjatë aktiviteteve fizike sportive si edhe gjatë lodhjes mendore.
  • Normalizojnë aftësitë konjitive.


  • Këshillohet përdorimi i 1 bustine në ditë.
  • Pluhuri i tretshëm në brendësi të bustinës, është për administrim direkt në gojë. Nuk është e nevojshme të përdoret ujë apo tjetër lëng.
  • Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar.

Shiko edhe