Frezyderm Atoprel Barrier Cream * 150 ML

Frezyderm Atoprel Barrier Cream * 150 ML

Lekë 2,900.00
Title:  
Krem rigjenerues dhe mbrojtës për lëkurën e thatë, të ndjeshme, të brishtë me tendencë atopike.

150 ml

Frezyderm Atoprel Barrier Cream është një krem rigjenerues dhe mbrojtës për lëkurën e thatë, të ndjeshme, të brishtë me tendencë atopike. Ai thith lagështinë, që bllokohet në palosjet e lëkurës. I përshtatshëm për fytyrën, trupin dhe zonën e pelenave.

  • Forcimi i barrierave epidermale;
  • Hidratim;
  • Rimbushja e lipideve;
  • Mbrojtja.

Formulimi i dyfishtë:
  • Oksid Zinku + Përmbajtja Lipidike e Përshtatshme Funksionale (20% F.L.C) për të absorbuar lagështinë, për të siguruar rimbushje të lipideve dhe për të përmirësuar lëkurën e thatë me tendencë atopike.

Aplikojeni në lëkurë të pastër dhe të thatë 2-3 herë në ditë ose sipas këshillës së mjekut.

Shiko edhe