Frezyderm Atoprel Emollient Mousse * 200 ML

Frezyderm Atoprel Emollient Mousse * 200 ML

Lekë 3,000.00
Title:  
Shkumë zbutëse për t'u kujdesur për lëkurën e thatë, të ndjeshme, të brishtë me tendencë atopike.

200 ml

Frezyderm Atoprel Empllient Mousse është një shkumë zbutëse, e cila kujdeset për lëkurën e thatë, të ndjeshme, të brishtë me tendencë atopike. 

Siguron shpërndarje homogjene të përbërësve aktivë dhe formon një shtresë lipidike të vazhdueshme në lëkurë. Rekomandohet si shkumë rinovuese kur shfaqen simptoma më të lehta atopike dhe gjatë periudhës para dhe pas dimrit.

Efekti:

  • Forcimi i barrierave epidermale
  • Hidratim
  • Rimbushja e lipideve
  • Mbrojtja
Formulimi i dyfishtë i risive:
  • Përmbajtja korrekte lipidike funksionale (25% F.L.C) për të rimbushur lipidet epidermale dhe për të përmirësuar gjendjen e lëkurës së thatë me tendencë atopike

Aplikojeni në lëkurë të pastër dhe të thatë 2-3 herë në ditë ose sipas këshillës së mjekut.

Shiko edhe