Frezyderm Baby Gums Gel * 25 ML

Frezyderm Baby Gums Gel * 25 ML

Lekë 1,466.00
Title:  
Xhel qetësues për mishrat e dhëmbëve.

25 ml

Frezyderm Baby Gums Gel qetëson mishrat e irrituar të dhëmbëve në sajë të pëbërësve aktivë. 

Kombinimi unik përfshin:

  • Vajin e Karafilit me efekt qetësuses, antiinflamator dhe antiseptik. 
  • Ekstraktin e Arnikës me veti emoliente dhe qetësuese dhe zvogëlon enjtjen e mishrave.
  • Polidokanol ka veti anestetike lokale.

Xheli ka aromë Karafili.

Veprimi nuk ndërpritet nga enzimat e gojës dhe nga pështyma.

Nuk irriton mukozën orale.


  • Aplikoni xhelin me kujdes duke masazhuar mishrat e dhëmbëve të fëmijës.
  • Përsëriteni aplikimin sa herë të jetë i nevojshëm.

Shiko edhe