Genove Fluidbase Retinol+Vit. C * 30 ML

Genove Fluidbase Retinol+Vit. C * 30 ML

Lekë 3,640.00
Title:  
Krem me përmbajtje Retinoli dhe Vitaminë C me efekt kundër rrudhave.

30 ml

Genove Fluidbase Retinol+Vit. C është një krem me veti intensive anti-rrudhë. Përmban Retinol dhe Vitaminë C.

Rrit elasticitetin e lëkurës dhe trashësinë e epidermës, duke reduktuar thellësinë e linjave të imëta dhe rrudhave. Formula e tij, me Acid Hialuronik, i jep asaj veti hidratuese.

Përdorimi:
Fluidbase Retinol + Vitamina C duhet të aplikohet në një fytyrë të pastër 2 herë në ditë, duke masazhuar butësisht në zonat e prekura për të ndihmuar në përthithjen e kremit dhe absorbimin e duhur të vitaminës A.

Shiko edhe