Haliborange Calcium & Vitamin D Softies * 30

Haliborange Calcium & Vitamin D Softies * 30

Lekë 1,500.00
Title:  
Tabtetat e përtypshme me Kalçium dhe Vitaminë D janë një mënyrë e shijshme, që fëmija juaj të marrë këto lëndë ushqyese thelbësore, që i nevojiten çdo ditë.

30 tableta

Të gjithë duam që të vegjlit tanë të shkëlqejnë në jetë!

 Tabtetat e përtypshme me Kalçium dhe Vitaminë D janë një mënyrë e shijshme që fëmija juaj të marrë këto lëndë ushqyese thelbësore që i nevojiten çdo ditë. 

Përmban 100% NRV të vitaminës D Sunshine, thelbësore për rritjen dhe zhvillimin normal të kockave tek fëmijët.

Të përshtatshme për fëmijë nga mosha 3-12 vjeçare.

Rekomadohet përdorimi i 1-2 haribove në ditë.

Shiko edhe