Haliborange HaliBaby Live Culture Drops * 5 ML

Haliborange HaliBaby Live Culture Drops * 5 ML

Lekë 1,500.00
Title:  
Suplement ushqimor, balancues i florës intestinale për bebe që nga lindja.

5 ml

Haliborange HaliBaby Live Culture Drops është një suplement ushqimor, që balancon florën e zorrëve për foshnjat që nga lindja.
Është një mënyrë e shkëlqyer për të siguruar disa baktere të mira natyrore, të hulumtuara shkencërisht, për të rritur marrjen e kulturës së tyre të gjallë për të mbështetur shëndetin e tyre të përditshëm.

  • Pika pa shije, Halibaby Live Culture Drop përmban Lactobacillus rhamnosus GG, një lloj natyral shumë i hulumtuar i baktereve miqësore, i cili banon natyrshëm në zorrën e njeriut. Përsosmërisht i përshtatshëm për të ndihmuar në balancimin e florës së zorrëve të foshnjave, foshnjave dhe të vegjëlve.

Marrja e rekomanduar ditore:

  • 0 deri në 36 muaj: 0.33 ml (9 pika)
  • 3 deri në 4 vjet: 0.66 ml (18 pika)
Referojuni pikatores për matjen e mbushjes.

Shiko edhe