Haliborange Multivitamins Softies * 30

Haliborange Multivitamins Softies * 30

Lekë 1,500.00
Title:  
Suplement ushqimor multivitaminik për fëmijë.

30 tableta xhelatinoze

Haliborange Multivitamins Softies është një suplement ushqimor me kompleks vitaminash dhe mineralesh, me shije të këndshme frutash si luleshrydhe apo portokall, të përshtatshme për rritjen e shëndetshme të fëmijëve të grupmoshës 3-12 vjeç.

Ai përmban:

  • Vitaminë A, e cila është tepër e rëndësishme për mirëqënien e shikimit.
  • Vitaminë D, e cila ndikon në forcimin e kockave dhe të dhëmbëve.
  • Kompleksi i vitaminave B ndikon në mirëqënien e sistemit nervor, stimulon prodhimin e hemoglobinën, e cila mundëson transportin e oksigjenit në organizëm. Gjithashu ky kompleks ndikon në nxitjen e metabolizmit dhe forcimin e imunitetit.
  • Vitaminë C dhe E me veti të theksuara antioksidante, të cilat mbrojnë qelizat nga stresi oksidtaiv si edhe stimulojnë përgjigjen imunitare.

  • Këshillohet përdorimi i 1-2 tabletave xhelatinoze të përtypshme në ditë, gjatë ushqimit.
  • Tabletat nuk gëlltiten.
  • Nuk duhet tejkaluar doza ditore e rekomanduar.
  • Mos i përdorni tek fëmijët nën 3 vjeç.

Shiko edhe