Haliborange Omega-3 DHA With Vitamins A, D, V, E Brain Support * 200 ML

Haliborange Omega-3 DHA With Vitamins A, D, V, E Brain Support * 200 ML

Lekë 1,600.00
Title:  
Suplement ushqimor për mirëqënien nervore tek fëmijët.

200 ml

Haliborange Omega-3 DHA With Vitamins A, D, V, E Brain Support është një suplement ushqimor me kompleks vitaminash me shije të këndshme portokalli, i përshtatshëm për rritjen e shëndetshme të fëmijëve si edhe funksion normal të sistemit nervor të grupmoshës 3-12 vjeç.

Ai përmban:

  • Vitaminë A, e cila është tepër e rëndësishme për mirëqënien e shikimit.
  • Vitaminë D, e cila ndikon në forcimin e kockave dhe të dhëmbëve.
  • Vaj i Farave të Lirit, i cili siguron Omega 3 dhe 6 ndihmojnë në mirëqënien e sistemit nervor dhe shikimit normal.
  • Vitaminë C dhe E me veti të theksuara antioksidante, të cilat mbrojnë qelizat nga stresi oksidtaiv si edhe stimulojnë përgjigjen imunitare.

Fëmijët mbi 3vjeç - 2 lugë çaji (5 ml) në ditë.

Shiko edhe