Haliborange Vitamin C 1000 MG * 20

Lekë 1,250.00
Shija:  
Suplpement me bazë vitaminë C, për forcim të imunitetit.

20 tableta efeveshente

Haliborange Vitamin C 1000 MG është një suplement ushqimor me një përmbajtje 1000 mg të Vitaminës C.

Përfitimet e Vitaminës C:

  • Kontribuon në mirëmbajtjen e funksionit normal të imunitetit gjatë dhe pas ushtrimeve fizike intensive.
  • Kontribuon në formimin normal të kolagjenit, i cili është thelbësor për funksionimin normal të enëve të gjakut, kockave, kërcit, lëkurës, mishit të dhëmbëve dhe dhëmbëve.
  • Kontribuon në funksionimin normal të sistemit nervor.
  • E rëndësishme për funksionin normal psikologjik.
  • Kontribuon në mbrojtjen e qelizave nga stresi oksidativ.

Këshillohet marrja e 1 tablete në ditë, duke e tretur në një gotë me ujë.

Shiko edhe