HealthAid Evening Primrose 1000 MG *30

HealthAid Evening Primrose 1000 MG *30

Lekë 2,599.00
Title:  
Suplement ushqimor që trajton disbalancën hormonale dhe metabolike.

30 kapsula

Kapsulat e Vajit të Aguliçes përmbajnë Vaj të Aguliçes (EPO), i cili është një burim i pasur natyror i Acidit Gamma Linolenic (GLA) thelbësor për prodhimin e Prostaglandinave për të ndihmuar në mirëfunksionimin e metabolizmit. 

EPO sëbashku me Vitaminën E, përftohen me metodën me presim në të ftohtë dhe mbyllen hermetikisht në një kapsulë të butë për të ruajtur freskinë dhe pastërtinë.

-Ky produkt përmban sojë.

-Nuk përmban sheqer, kripë, gluten, laktozë, drithëra, ngjyrues artificial dhe konservant.


Doza e rekomanduar: 

Të rriturit dhe fëmijët mbi 6 vjeç rekomandohet të përdorin 1 kapsulë në ditë.

  • Të rriturit mund të rrisin dozën ditore deri 4 kapsula në ditë.
  • Nuk duhet të tejkalohet doza ditore e rekomanduar, vetëm në rast të këshillimit me një mjek specialist.
  • Konsultohuni me mjekun nëse jeni shtatzënë, jeni në perriudhë gjidhënie apo jeni duke përdorur ndonjë medikament.
  • Mos e përdorni produktin në rast të diagnostikimit me epilepsi.


Shiko edhe