HealthAid Vegan Omega 3/ 6/ 9 * 60

HealthAid Vegan Omega 3/ 6/ 9 * 60

Lekë 3,200.00
Title:  
Suplement ushqimore që kontribuoni në ruajtjen e sistemit të shëndetshëm kardiovaskular, imunitar dhe të qarkullimit të gjakut.

60 kapsula

HealthAid Vegan Omega 3-6-9 vjen nga bima e vajit të farës së lirit, një burim i pasur natyror i acideve yndyrore esenciale me cilësi të lartë Omega-3, Omega-6 dhe Omega-9.

Sasitë dhe raportet e çdo acidi yndyror në HealthAid Vegan Omega 3-6-9 janë të balancuara në mënyrë të përkryer në nivelet optimale për të siguruar që ju të merrni lëndët ushqyese thelbësore për shëndetin dhe mirëqenien tuaj.

Omega 3: është një nga përbërësit kryesorë të membranave qelizore.

  •  Faktor kritik në ruajtjen e një zemre të shëndetshme, qarkullimin e gjakut, funksionin e trurit dhe lëvizshmërinë e kyçeve. 
  • Vaji i farave të lirit, në Vegan Omega 3-6-9, ofron acid alfa-linolenik Omega 3 që kontribuon në ruajtjen e niveleve të shëndetshme të kolesterolit. 

Omega 6 me burim nga bimë të tilla si farat e lirit ose borage ofron një formë të mirë të omega 6 LA të konvertuar në GLA (acid gama linolenik) i cili kontribuon në funksionin normal të imunitetit. 

  • Ai gjithashtu kontribuon në ruajtjen e lëkurës, flokëve dhe thonjve të shëndetshëm. 

Acidi yndyror omega 9 krijohet nga trupi,ka shumë cilësi parandaluese si përbërës kryesor, acidi oleik kontribuon në ruajtjen e zemrës dhe qarkullimit të shëndetshëm.

Doza e rekomanduar është 3 kapsula në ditë me ushqim.

Shiko edhe