HealthAid Ester C Plus

Lekë 3,380.00
Doza:  
Suplement ushqimor, forcues i imunitetit.

500 mg, 1000 mg

HealthAid Ester C Plus është një suplement dietik me Vitaminë C në formë esteri të fortifikuar me bioflavonoide

Vitamina C është një vitaminë e tretshme në ujë dhe një nga vitaminat më të rëndësishme për trupin e njeriut pasi kontribuon:

  • Në përthithjen më të mirë të hekurit;
  • Ruajtja e funksionimit normal të sistemit imunitar gjatë dhe pas ushtrimeve fizike intensive;
  • Në formimin normal të kolagjenit për funksionimin normal të enëve të gjakut, kockave, kërcit, mishrave të dhëmbëve, dhëmbëve dhe lëkurës;
  • Në funksionimin normal të proceseve metabolike që synojnë prodhimin e energjisë;
  • Në funksionimin normal të sistemit nervor dhe imunitar;
  • Në funksionin normal psikologjik;
  • Në mbrojtjen e qelizave nga stresi oksidativ;
  • Për të reduktuar lodhjen.
  1. Është një formë tjetër e vitaminës, pasi nuk gjendet në strukturën e acidit askorbik, por në formën e askorbatit të kalciumit, gjë që rezulton në absorbimin e saj dhe mbajtjen në trup në një shkallë shumë më të madhe. Gjithashtu, kjo formë nuk është aspak acidike dhe është e përshtatshme për ata që kanë një sistem gastrointestinal të mbindjeshëm.
  2. Përmban gjithashtu bioflavonoidet Hesperidine, Rutin dhe Quercetin, të cilat rrisin përthithjen e vitaminës C, si dhe ekstra trëndafili dhe acerola, duke dhënë vitaminë C shtesë.

Doza e rekomanduar: 1 tabletë në ditë.

Shiko edhe