Healthaid Junior-Vit * 30

Healthaid Junior-Vit * 30

Lekë 1,360.00 Lekë 1,700.00
Title:  
Suplement ushqimor për fëmije që ndihmon në rritjen e imunitetit.

30 tableta xhelatinoze

Tabletat JuniorVit janë dizenjuar të luftojnë jetesën e sotme moderne ku fëmijët shpesh i nënshtrohen ushqimeve të shpejta, e cila çon në një mungesë të nutrienteve kryesore. 

JuniorVit janë të formuluara specifikisht për të ofruar vitamina, mineralet e nevojshme për mirëqenien e fëmijës tuaj dhe për një zhvillim të shëndetshëm. Me shije frutash.

Tabletat JuniorVit janë të përshtatshme për:

  • Fëmijët që nuk marrin nutrientë të mjaftueshëm në dietën e tyre për shkak të ushqyerjes jo të mirë.
  • Fëmijët që nuk kanë energji.
  • Fëmijët që kanë vështirësi në gëlltitjen e tabletave.
  • Fëmijët atletë ose ato që ushtrojnë rregullisht sport.
  • Fëmijët që marrin mjekime ose që po shërohen nga sëmundje.
  • Fëmijët që kanë nevojë për përqendrim.

Doza e rekomanduar:

Fëmijët mbi 2 vjeç: Rekomandohet të përtypin një tabletë në ditë. 

Fëmijët mbi 6 vjeç: Mund të marrin 2 tableta në ditë.

Shiko edhe