HealthAid Livercare* 60

HealthAid Livercare* 60

Lekë 3,400.00
Title:  
Suplement ushqimor që kontribuon në shëndetin normal të mëlçisë.

60 tableta

Tabletat HealthAid Livercare janë formuluar me përbërës të veçantë që kontribuojnë në shëndetin normal të mëlçisë.

  • Livercare përmban aminoacide të cilat ndihmojnë qelizat e reja brenda mëlçisë.
  • Ekstrakti i Gjembaçit dhe Silimarina ndihmojn në shëndetin e mëlçisë, të cilat veprojnë si një antioksidant dhe ndihmojnë në detoksifikimin së bashku me polisakaridet e Luleradhiqes
  • Ndihmon në procesin e detoksifikimit natyror të trupit.
  • Ndihmon në mbrojtjen e qelizave nga stresi oksidativ.
  • Ndihmon shëndetin e përgjithshëm të mëlçisë dhe trupit.


Doza e rekomanduar për të rriturit dhe fëmijët mbi 16 vjeç, 2 tableta në ditë.

Shiko edhe