HealthAid Magnesium Bisglycinate 375 MG * 60

HealthAid Magnesium Bisglycinate 375 MG * 60

Lekë 2,288.00 Lekë 2,860.00
Title:  
Magnezi është një mineral thelbësor që kontribuon në funksionimin normal të muskujve, trurit dhe sistemit nervor.

60 tableta

Magnezi është një mineral thelbësor që kontribuon në funksionimin normal të muskujve, sistemit nervor, mireqenien e kockave, dhëmbëve të shëndetshëm, zvogëlimin e lodhjes, metabolizmin normal të energjisë, balancën e elektroliteve dhe sintezën e proteinave.

  • Magnezi është i rëndësishëm për të mbështetur një sistem imunitar të shëndetshëm dhe funksionin kardiovaskular. Për shkak të aftësisë së tij për të relaksuar muskujt.
  • Bisglicinati i magnezit përdor magnez të lidhur me aminoacidin glicinë, i cili lehtëson thithjen e magnezit nga zorra.
  • Dihet që ka efekt më të mirë relaksues sesa format e tjera, sepse lidhet me aminoacidin glicinë e cila indikon relaksimin.


Doza e rekomaduar është për të rriturit dhe fëmijët mbi 12 vjeç, dy tableta në ditë. 

Shiko edhe