HealthAid Menovital *60

HealthAid Menovital *60

Lekë 2,859.00
Title:  
Suplement ushqimor për reduktimin e simptomave e menopauzës.

60 tabletaMenovital® është një formulim origjinal, që është krijuar posaçërisht për të ndihmuar femrat të ruajnë mirëqenien e tyre përmes shtesave ushqimore dhe fitokimike gjatë menopauzës. Vitaminat, mineralet dhe bimët ofrojnë plotësime për femrat para, gjatë dhe pas menopauzës. 

  • Dong Quai, Siberian Ginseng, Red Clover, Sage, Agnus Castus (Vitex) janë vetëm disa nga bimët që kontribuojnë në rregullimin e shqetësimeve që lidhen me menopauzën. 
  • Isoflavones Sojë, Vaj Flaxseed, Vaji Starflower, Likorice dhe Black Cohosh të cilat ofrojnë mbështetje për mirëqenien dhe mirëfunksionimin e organizmit. 
  • Vitamina B6 dhe B12 kontribuojnë në reduktimin e lodhjes , nxisin metabolizmin, normalizojnë aktivitetin hormonal dhe ndihmojnë në ruajtjen e një funksioni të shëndetshëm psikologjik. 
  • Zinku mundëson mirëmbajtjen e kockave dhe kontribuon në funksionin normal njohës të trurit. 
  • Vitamina E dhe C përdoren si antioksidantë të fuqishëm për të mbrojtur qelizat nga efekti dëmtues i radikalëve të lirë.

Këshillohet përdorimi i 2 tabletave në ditë, gjatë ushqimit.

Nuk duhet tejkaluar doza ditore e rekomanduar, përvec rasteve kur këshillohet nga mjeku specialist.

Produkt i përshtatshëm për femrat para, gjatë dhe pas menopauzës.

** Mbajeni larg fëmijëve. Produkti përmban hekur, i cili mund të jetë i dëmshëm për fëmijët e vegjël.

Shiko edhe