Health aid omegazon 750mg caps kt*60

HealthAid Omegazon * 60

Lekë 3,250.00
Title:  
Suplement ushqimor me përmbajtje të Omega 3 (vaji i peshkut), i cili ndihmon në mirëfunksionimin e zemrës, trurit dhe shikimit.

750 mg

Kapsulat Omegazon janë formuluar duke përdorur vaj peshku norvegjez, i cili ka në përmbajtje përqindje shumë të përqëndruar të Omega-3, Polyunsaturatës, EPA dhe DHA-së.
Janë këta përbërës të cilët ndihmojnë në përmirësimin e tretjes, përthitjes dhe efikasitetit të kapsulave Omegazone.
Duke përdorur një proçes distilimi molekular përfitohet vaj peshku i pastër pa papastërtitë si: dioksina, furanet, mërkuri dhe plumbi, të cilat gjenden zakonisht tek peshqit.
  • Omegazon është një suplement ushqimor i cili ndihmon në qarkullimin e gjakut, për përmirësimin e  mirëfunskionimit të organeve (zemra, lëkura, artikulacionet) dhe mirëfunksionimit të trurit.
  • Health Aid Omegazon ofron një formulë anti-refluks, e cila eleminon aromën e pakëndshme dhe shijen e keqe që kanë në përgjithësi suplementet e peshkut.
Doza e rekomanduar për fëmijët mbi 6 vjeç: 1 kapsulë në ditë.
Doza e rekomanduar për të rriturit dhe fëmijët mbi 12 vjeç, 1 deri 3 kapsula në ditë.
Mos e tejkaloni dozën ditore pa u konsultuar me personelin mjekësor.

Shiko edhe