HealthAid Pregnazon Complete *60

HealthAid Pregnazon Complete *60

Lekë 3,380.00
Title:  
Formulimi ideal, i cili siguron të gjitha vitaminat dhe mineralet thelbësore për të gjitha fazat e shtatzënisë.

60 kapsula

Pregnazon është formulimi ideal, i cili siguron të gjitha vitaminat dhe mineralet thelbësore së bashku me Omega-3 të pasura me DHA & EPA për zhvillimin optimal të trurit dhe syve.

Është formuluar posaçërisht për të siguruar marrjen e rekomanduar ditore të Acidit Folik dhe Vitaminës D, së bashku me 19 lëndë ushqyese të tjera të dobishme që ofrojnë mbështetje optimale ushqyese për të gjitha fazat e shtatzënisë dhe amësisë së hershme.

 Suplement ideal që nga para konceptimi, gjatë shtatzënisë dhe ushqyerjes me gji.

Rekomandohen për :

  • Gratë që përgatiten për shtatzëni.
  • Gratë që janë tashmë shtatzëna (në çdo fazë të ciklit 40-javor të shtatzënisë).
  • Gratë që sapo kanë lindur.
  • Gratë që ushqejnë me gji.


Doza e rekomanduar është 2 kapsula në ditë me vaktin kryesor.

Shiko edhe